Žalias, gyvas, skanus : daugiau nei 100 patiekalų žaliavalgiams

Žalias, gyvas, skanus : daugiau nei 100 patiekalų žaliavalgiams

Žaliavalgystė – vis labiau plintantis judėjimas, populiarinantis mitybą termiškai neapdorotu maistu. Gyvu maistu, nepraradusiu savo maistingųjų medžiagų, enzimų ir vitaminų kepant, verdant bei konservuojant!
Gamta pasirūpino viskuo – mums belieka tik su džiaugsmu tuo naudotis.
Žmonėms, susidomėjusiems žaliavalgystės idėjomis, kyla klausimas, o ką gi valgyti? Pasirodo, žaliavalgio meniu gali būti labai platus.
Ši knyga “ Žalias. Gyvas. Skanus. Daugiau nei 100 patiekalų žaliavalgiams“ parodys, kad iš gyvų, žalių produktų galima gaminti įvairius ir neapsakomai skanius patiekalus. Termiškai neapdoroti produktai gali suteikti žmogui daug daugiau malonumo savo natūraliu skoniu, kvapu, konsistencija ir spalvomis. Tereikia trupučio vaizduotės ir ant Jūsų stalo atsiras skanių, sveikų ir energijos teikiančių valgių bei gėrimų.
Žaliavalgystės privalumai:
Maiste išlieka organizmui naudingi vitaminai ir enzimai.
Greitai ir lengvai krinta svoris.
Susitvarko žarnyno veikla.
Sumažėja širdies ir kraujagyslių ligų rizika.
Reikia mažiau maisto.
Žmogus jaučiasi energingesnis.
Maisto gaminimas neatima tiek daug laiko.
Sumažėja rizika susirgti vėžiu.
Sutaupoma pinigų vitaminams, puodams ir vaistams pirkti.
Sumažėja odos bėrimų ir kt. negalavimų.
Sumažėja chroniškų ligų.
Žaliavalgiai pasižymi gera nuotaika ir atmintimi.



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *